VESELKA ALENY ŠEREDOVé SE BLíží. MODELKA PROZRADILA DETAILY O SVATBě S MILIARDářEM

Alena Šeredová (45) a italský dědic automobilky značky Fiat Alessandro Nasi (49) se zasnoubili před necelým rokem. Pohádková svatba je naplánovaná na 17. června v městečku Noto na Sicílii. Česká kráska si podle informací Blesku zvolila za svědka Laviniu Borromeo (46), manželku amerického podnikatele Johna Elkanna (47).

Mohlo by vás zajímat: Dítě po čtyřicítce? Slavné ženy, které přetočily biologické hodiny

Přípravy už jsou pochopitelně v plném proudu a Šeredová má kolem sebe zkušený tým lidí. A jak bude svatba vypadat? „Budeme mít asi sto hostů a venkovní párty. Vše zorganizovala moje kamarádka a svatební koordinátorka Alessandra Brill, která připravovala svatbu i Chiaře Ferragni v Notu,“ prozradila kráska.

Místo svatby bude překvapení

Pro svůj den D si snoubenci vybrali speciální místo. Neuchýlili se k ničemu známému, naopak zvolili městečko, které ani jeden neznají. „Bereme se na místě, kde jsme ani já, ani Alessandro nikdy nebyli. Chceme, aby to pro nás oba bylo překvapení, jedinečná vzpomínka,“ prozradila Šeredová.

Její nastávající manžel už si dokonce zkoušel i účes. Šeredová Nasiho svěřila do rukou českého kadeřníka Martyho Tyla. Fotku z kadeřnického salonu umístila na svůj Instagram. Modelka má s Alessandrem dcerku Vivienne Charlotte. Z předchozího manželství s italským fotbalovým brankářem Gianluigim Buffonem má dva syny – Louise Thomase a Davida Lee.

Čtěte také: Lásky Aleny Šeredové: Od Bořka Slezáčka přes slavného brankáře až po dědice automobilky

Rozešli se v roce 2014, tedy po třech letech manželství, kvůli údajné nevěře z jeho strany. „Trošku se za to stydím, přitom já jsem neudělala nic. Myslím, že rozvod je trošku životní prohra. Samozřejmě nějakou chybu jsem udělala i já, to stoprocentně,“ řekla tehdy Šeredová webu iDNES.cz. Pro Alessandra Nasiho to bude první svatba v životě. Bývalá česká Miss má za sebou několik vztahů s italskými muži. Předtím chodila nějakou dobu například s hercem Edoardem Costou nebo režisérem Luigim De Laurentiisem. Od roku 2003 má dokonce italské občanství.

Podívejte se, co Alena Šeredová prozradila o svém životě v roce 2017:

2023-05-31T10:30:21Z dg43tfdfdgfd