HP MěNí JMéNO NEJSLAVNěJšíHO ZáVODNíHO TýMU VE FORMULI 1. KROMě SPONZORSKýCH PENěZ DODá TAKé TECHNOLOGIE

Nejslavnější, nejstarší existující a historicky nejúspěšnější tým Formule 1 se počínaje tímto týdnem jmenuje Scuderia Ferrari HP. Americká technologická...

Nejslavnější, nejstarší existující a historicky nejúspěšnější tým Formule 1 se počínaje tímto týdnem jmenuje Scuderia Ferrari HP. Americká technologická firma se stala novým titulárním sponzorem. Poprvé se obě značky budou společně prezentovat o prvním květnovém víkendu na velké ceně Miami.

Spolupráce je dlouhodobá, tisková zpráva mluví o několika letech, konkrétnější není. Ferrari bude nově využívat technologie a služby HP, včetně adaptivních počítačů a zařízení, produktů a služeb pro spolupráci a tiskových funkcí. Neoficiální informace říká, že sponzorský příspěvek HP Inc. by se měl pohybovat ve vyšších desítkách miliónů eur.

Kromě F1 se spolupráce týká také herního týmu Scuderia Ferrari Esports a Scuderia Ferrari Driver Academy, loga HP dostane také vůz Scuderia Ferrari řízený Mayou Weug v čistě ženské sérii F1 Academy, zahájené v roce 2023.

Přečtěte si také:

2024-04-26T06:59:54Z dg43tfdfdgfd