CYBERTRUCK V PRAZE. TESLA ROZJížDí CYBER ODYSSEY, NA ČESKO PřIJDE řADA V čERVNU

Oživeno 30. dubna v 11:30 Úterý je tu a s ním slíbené podrobnosti k Cyber Odyssey – turné, při kterém chce Tesla představit Cybertruck fanouškům...

Oživeno 30. dubna v 11:30

Úterý je tu a s ním slíbené podrobnosti k Cyber Odyssey – turné, při kterém chce Tesla představit Cybertruck fanouškům v Evropě. Na Prahu se dostane od středy 5. do soboty 8. června 2024, vždy od 9 do 18 hodin na v Tesla Center Prague na adrese V Oblouku 727, Průhonice.

Na webu se můžete zaregistrovat a zamluvit si testovací jízdu – nikoliv s Cybertruckem, ale se standardními modely S, 3, X, Y.

Původní článek vyšel 28. dubna 2024 s následujícím titulkem:

Tesla přiveze ukázat Cybertruck do Evropy. Dostane se i na Česko

Tesla oznámila evropské turné pro Cybertruck. Odstartovat má v úterý 30. dubna a mezi vybranými zeměmi je i Česká republika, konkrétně Praha. Nicméně to je vše, co zatím víme. Více se prý dozvíme právě až v úterý.

O co půjde? Uvidíme Cybertruck jen staticky, nebo i v akci? Kde konkrétně? Bude to pražský showroom Tesly v Čestlicích/Průhonicích? Znamená tato tour něco pro dostupnost Cybertrucku v Evropě? Zatím bylo stanovisko takové, že se s ním pro Evropu nepočítá…

Líbí se vám Cybertruck? Oficiálně ho Tesla do Evropy nedostane, ale můžete si jej přivézt sami

Přečtěte si také:

2024-04-29T07:56:57Z dg43tfdfdgfd